De basis voor communicatie is het geschreven woord. Deze communicatie begint als eenrichtingsverkeer: de lezer leest. Maar leest hij of zij wat u schrijft? Als uw boodschap niet goed overkomt, is dat een gemiste kans. Een goede tekst – aangevuld met het juiste beeldmateriaal – is essentieel voor iedere vorm van schriftelijke communicatie. Maak het u gemakkelijk. Laat u ondersteunen door een professional bij het schrijven van uw persbericht, feestelijke uitnodiging, personeelsblad, nieuwsbrief of de teksten van uw website.

SchrijvenCommercieelJournalistiek
Het schrijven van een goede tekst is een vak apart. Dat kan niet iedereen. Heeft u moeite met het maken van een tekst in welke vorm dan ook? Breekt het zweet u uit als de deadline voor opmaak nadert? Maak het uzelf gemakkelijk en besteed het schrijfwerk uit en uw teksten zijn altijd voor de deadline in orde.Advertorials, direct mailings, zakelijke uitnodigingen of een persbericht, voor commerciële teksten geldt maar één ding. Hoe breng ik mijn boodschap over in zo min mogelijk woorden. Het schrijven van commerciële teksten is aan regels gebonden. Als je de regels beheerst, volgt de tekst vanzelf.U leest dagelijks kranten, nieuwsberichten of huis-aan-huis-bladen. Wanneer gebeurt er iets in uw bedrijf dat het waard is om gepubliceerd te worden?
Huur een verslaggever in voor het schrijven van de tekst en fotografie. Uw nieuws wordt vaker door redacties opgepakt dan u verwacht.